Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10668/2914
Title: Proceso de inspección. 2ª ed
Authors: Cámara Rascón, Juan
Chavernas Garvi, Francisco Javier
Núñez González, José María
Oliva Pérez, Elías Manuel
Rodríguez Rasero, Francisco Javier
Rubio Pancorbo, Rafael
Keywords: Salud pública;Vigilancia sanitaria;Control de calidad;Seguridad alimentaria;Salud ambiental
metadata.dc.subject.mesh: Medical Subject Headings::Health Care::Environment and Public Health::Public Health
Medical Subject Headings::Health Care::Environment and Public Health::Public Health::Public Health Practice::Population Surveillance
Medical Subject Headings::Technology, Industry, Agriculture::Technology, Industry, and Agriculture::Technology::Quality Control
Medical Subject Headings::Health Care::Environment and Public Health::Public Health::Food Safety
Medical Subject Headings::Disciplines and Occupations::Health Occupations::Environmental Health
Issue Date: 2018
Publisher: Consejería de Salud
Citation: Cámara Rascón J, Chavernas Garvi FJ, Núñez González JM, Oliva Pérez EM, Rodríguez Rasero FJ, Rubio Pancorbo R. Proceso de inspección. Sevilla: Consejería de Salud; 2018
Series/Report no.: Salud Pública. Procesos en protección;
URI: http://hdl.handle.net/10668/2914
metadata.dc.relation.publisherversion: https://juntadeandalucia.es/organismos/salud/areas/seguridad-alimentaria/gestion-seguridad-alimentaria/paginas/procesos-proteccion-salud.html
Appears in Collections:04- Protocolos y guías - Consejería de Salud y Familias

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ProcesoDeInspeccion_2018.pdfMonografía1,21 MBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright



This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons